Ik hou het graag zo klein en simpel mogelijk, zowel voor mezelf als voor jou. Hier geen ingewikkelde digitale formulieren als je lessen wilt volgen, maar echt contact. Dat vind ik zelf altijd belangrijk. Dan weet je meteen met wie je te maken hebt en of het klikt.

Voor kindervoorstellingen die ik zelf organiseer gebruik ik wel een reserveringssysteem (Chipta), en ook Koos Kneus voorstellingen zijn tegenwoordig digitaal te reserveren, want het is uiteraard belangrijk om het aantal inschrijvingen van tevoren te weten.

Wil je een filmpje voor het kinderdagverblijf, de school of een verjaardag? Aanmelden voor drie lessen voor € 25,-? Mail me op marloes@yourtruebody.nl of whatsapp op 06 470 305 72

Op de hoogte blijven via mijn nieuwsbrief via Mailchimp? Laat het weten. Ik spam je zeker niet. De mail gaat alleen over workshops en/of vakantie.

 

Meer weten? App me gerust met je vragen op 06 470 305 72

Ik bel je dan zo snel mogelijk terug. (Onbekende nummers neem ik helaas niet op, omdat er tegenwoordig hele vreemde robots naar dit nummer bellen...)

 

Aanmelden voor de Alexandertechniek en yoga workshops of gewoon informatie kan tevens bij Stephan van Dijk, op info@atpraktijkbrouwersgracht.nl , of appen op 06 14798155