Mindful in beweging

 

Geen zin meer om steeds pijn te hebben in je dagelijks leven? Terwijl je notabene yoga of pilates doet? Ik had dat ook. Soms is het tijd om het gewoon eens anders aan te pakken.

Als sport of beweging je niet helpen in je dagelijks leven, en je steeds rondloopt met pijn, besef dan dat niet zo hoeft te zijn.

Je kunt leren om ondersteund te zijn in alles wat je doet.

Wil je een dieper level van loslaten bereiken, dan moet je leren voorbij het fysieke te kijken. Ik wil je helpen dit beter te begrijpen. Juist wanneer je steeds vastloopt in je bewegingsactiviteit, of dat nu yoga is of iets anders. Ingesleten patronen voelen vaak goed omdat je die nu eenmaal gewend bent. Je "traint" dan onbewust steeds hetzelfde. Met fysieke gevolgen die je niet snapt. Dit zijn neurologische opdrachten. Mijn lessen zijn gericht op het beinvloeden van het zenuwstelsel en de 'neurological pathways', die worden aangestuurd vanuit de hersenen.

Is persoonlijke begeleiding voor jou belangrijk? Gaat het jou niet om spectaculaire hoogstandjes? Ben je redelijk ervaren in beweging, sport of yoga, maar snap je maar niet waarom je je steeds blesseert?  Wil je dat de lessen jou helpen om beter te functioneren in wat dan ook? Kun je bovendien een beetje humor in een les ook wel waarderen? En vooral: wil je innerlijke rust? Je bent van harte welkom.

Ik ken de valkuilen van een intense (yoga) practice als geen ander.  Je hebt vaak iemand anders nodig om je te observeren. Ik ook. Graag begeleid ik je voor zover ik kan. Het betekent soms simpelweg dat bepaalde dingen anders, of juist helemaal niet, moeten.

Luister naar mijn podcasts op de podcast pagina, dan maak je alvast kennis met mij en mijn methode.