Rooster en tarieven

Dag Tijd Wat Waar
Woensdag (start 9 juni) 20.15- 21.45 uur Licht en kracht in beweging op basis van Alexandertechniek, Yoga en Pilates van Ostadestraat 385 HS
Vrijdag (start 11 juni) 10.30- 11.45 uur Licht en kracht in beweging Ceintuurbaan 243 HS
Vrijdag 20.00- 21.30 uur Alexandertechniek&yoga workshops 3 X per jaar (Geen data nog)
Licht en kracht in beweging, wat kost het? Prijs
Strippenkaart 10 X 4 maanden geldig (incl.Vakantie) € 125,-
Losse les € 15,-
Prive les 60 minuten 10 % korting als je een strippenkaart hebt € 50,-
Privé les twee personen € 90,-
Workshops per 3 X Niet los van elkaar te volgen, 10 % korting bij deelname drie keer per jaar € 95,-
Film in beweging Losse les via Vimeo* Aanpasbaar bedrag vanaf € 5,-

* Vimeo: Meld je aan op 0647030572 met je email adres en/of mobiele nr , en ik stuur je een betaalverzoek en de link .

Trailers van de filmpjes vind je hier

Hieronder mijn producten voor scholen en kinderdagverblijven. Wil je als individuele klant een kinderfilm van mij afnemen, voor bijvoorbeeld een verjaardag neem dan hier contact met mij op. Als ik het niet te druk heb, sta ik ook open voor een live optreden. Over de prijs hebben we het dan nog. Kijk hier voor een voorbeeld van wat ik doe.

Product Voor wie? Wat? Prijs
Boek in beweging Voor scholen en kinderdagverblijven. Naspelen en werken met bekende prentenboeken, illustraties, poppenspel, mindfulness, yoga, dramatische werkvormen, geluiden, muziek en spelen met taal, met eventueel aanvullend yogafilm over het boek. Vanaf € 100,- per groep
Verhalen in beweging Live© Voor scholen en kinderdagverblijven Poppenspel, live theater, eigen verhalen, interactie,beweging, muziek, geluid, rekwisieten, mindfulness, dramatische werkvormen en spelen met taal. N.O.T.K.
Verhalen in beweging Film© Voor scholen en kinderdagverblijven Poppenspel, muziek, geluid, theater, eigen verhalen, verschillende locaties, rekwisieten, special effects, editing, toneelspel, spelen met taal, mindfulness. Vanaf € 500,- of n.o.t.k.
Verhalen in Powerpoint Voor scholen en kinderdagverblijven Eigen verhaal in slideshow, te gebruiken als ondersteuning in klas, te printen en voor te lezen. Vanaf € 200,- of n.o.t.k.
Verhalen Tutorials Voor scholen en kinderdagverblijven Instructies voor dans, beweging en andere werkvormen bij gebruik in de klas. Vanaf € 100,- of n.o.t.k.
©Films en verhalen blijven in het bezit van Marloes Gies