Mindful in beweging

Somatic yoga

 

Eindelijk! Je hebt het gevonden. Dit is de fitness van de toekomst. De ultieme oplossing tegen stijfheid, je oud voelen en je zorgen maken over pijn. Leer moeiteloos te bewegen.

Zin om voor eens en altijd af te komen van die blessures als je bijvoorbeeld work outs, yoga of pilates doet? Is het tijd om het gewoon eens anders aan te pakken? Ik had dat ook.

Je kunt leren om ondersteund te zijn in alles wat je doet.

Wil je een dieper level van loslaten bereiken, dan moet je leren voorbij het fysieke te kijken. Ik wil je helpen dit beter te begrijpen. Juist wanneer je voor je gevoel steeds stijver wordt als je ouder wordt, terwijl je toch yoga, Pilates, of iets anders doet.

Ingesleten patronen voelen vaak goed omdat je die nu eenmaal gewend bent. Je "traint" onbewust steeds hetzelfde. Met fysieke gevolgen die je niet snapt. Dit zijn neurologische opdrachten. Mijn lessen zijn gericht op het beinvloeden van het zenuwstelsel en de 'neurological pathways', die worden aangestuurd vanuit de hersenen.

Is persoonlijke begeleiding voor jou belangrijk? Gaat het jou niet om spectaculaire hoogstandjes? Ben je redelijk ervaren in beweging, sport of yoga, maar snap je maar niet waarom het je toch steeds meer moeite kost en je je bovendien ook sneller blesseert?  Wil je dat de lessen jou helpen om beter te functioneren in wat dan ook? Kun je bovendien een beetje humor in een les ook wel waarderen? En vooral: wil je meer innerlijke rust? Je bent van harte welkom.

Ik ken de valkuilen van een intense (yoga) practice als geen ander.  Je hebt vaak iemand anders nodig om je te observeren. Ik ook. Graag begeleid ik je voor zover ik kan. Het betekent soms simpelweg dat bepaalde dingen anders, of juist helemaal niet, moeten.

Luister naar mijn podcasts op de podcast pagina, dan maak je alvast kennis met mij en mijn methode.