Klik op de afbeelding hierboven om een klein filmpje te bekijken!

Boek in beweging

 

Tijdens mijn werk bij de Openbare bibliotheek Amsterdam ontving ik wekelijks een aantal scholen en groepen. Daar heb ik geleerd te werken met verhalen en boeken, vaak aangevuld met yoga en beweging. Ik ben in 2020 voor mezelf begonnen. Nu maak ik, samen met mijn vriend in Engeland, eigen liedjes en verhalen en geef op verschillende plekken en scholen lessen en voorstellingen met een mindful tintje. Met heel veel plezier, mag ik wel zeggen. Op deze pagina vind je de data van de voorstellingen, links, foto's  en wat voorbeelden, o.a. een stukje van een interview met Chris Bajema, 'De man met de microfoon' uit een van zijn podcasts in covid tijden. (Geweldig om zijn podcasts te beluisteren trouwens: https://podcastluisteren.nl/pod/Man-met-de-microfoon)

 

 

 

 

 

(Afbeelding met dank aan: SarahRichterArt Pixabay)

 

NIEUW:

DE MINI'S

De mini's zijn er!

Mini's zijn hele kleine voorstellingen met een mini decor en een paar handpoppen. We gebruiken muziek, dans, yoga, een beetje mindfulness en een prentenboek of verhaal dat de kinderen helemaal mee kunnen beleven. Goed voor leesbevordering, lichaamsbesef en vooral: plezier! 

Je kunt mij vanaf nu uitnodigen voor een verjaardag. (in Amsterdam)

Klik hier voor de prijs.

Maar je kunt ook, eens in de zoveel tijd,  komen kijken bij Casperle, de kinderboekwinkel bij het Sarphatipark. (Data volgen nog)

Ook ben ik op zaterdag bij:

Kid-oh

Ga je mee op een  magisch avontuur in jezelf? Reserveer hier je plek of neem contact op. 

 

Wat? Wanneer? Leeftijd Waar?
Active stories Zaterdag 11.00 -12.00 u 4- 9 jaar Kid-oh

______________________________________________

Betty de brulbij nog een paar keer bij  Koos Kneus

 

Een lieve bij die van zingen houdt zorgt voor opschudding in het bos. De heks bijt in billen en steelt de stem van Betty, om in een potje te doen en soep van te maken. Dat is foute boel natuurlijk. De uil legt haarfijn uit aan de heks en het publiek waarom het lied van de de bijen zo belangrijk is. Een vrolijke interactieve voorstelling met muziek, beweging en een mindful tintje.

Klik hier voor de data dit jaar en reserveringen. Er zijn hier nog voorstellingen op 25 juni en 2 juli, daarna is het vakantie en tijd voor een nieuw verhaal over het bos.

 

 

 

Hou deze pagina in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief door me te mailen of appen.

Wat je ook nog kunt doen is een filmpje bestellen voor je kind.   Klik hier om wat voorbeelden te zien van filmpjes voor kinderen. Klik hier om ook andere voorbeelden van filmpjes te zien.

 

 

Je kunt op de afbeelding hiernaast klikken voor een impressie van Ladybird,

gespeeld bij Koos Kneus 2021.

Hier een eerste interview met de "Man met de microfoon"

Kort voorleesmoment

Hoe is het met Marloes Gies na de eerste lockdown?