Een theatrale beleving van yoga

Tijdens mijn jarenlange werk met kinderen in de Openbare Bibliotheek vanaf 1991, ben ik geïnspireerd geraakt en ben ik begonnen met het ontwikkelen van kleine voorstellingen, met aansluitend yoga en bewegingsoefeningen voor kinderen van allerlei leeftijden. Ik gebruik hierbij handpoppen, muziek en geluid, en ik laat de kinderen helemaal mee leven met een boek of een verhaal. Ook werk ik op een school in de Pijp en natuurlijk in de OBA CC Amstel en Linnaeus. Als mijn agenda niet te vol is, ben ik in te huren voor voorstellingen met aansluitend yoga en beweging, op aanvraag, op scholen of kinderdagverblijven.

In 2020 ben ik begonnen met het maken van kleine filmpjes waarin ik mijn eigen geschreven verhalen vertel voor de camera, in een aantal delen, waarvan het laatste deel bestaat uit een yoga les op basis van het verhaal. Je kunt de trailers van deze filmpjes hier bekijken.

 

 

  Korte meditatie en rust

               Meespelen in het verhaal                                                                                        Interactie en muziek

                                                                                         Bewegen op basis van yoga