Een theatrale beleving in beweging

Tijdens mijn jarenlange werk met kinderen in de Openbare Bibliotheek vanaf 1991, ben ik geïnspireerd geraakt en ben ik begonnen met het ontwikkelen van kleine voorstellingen, vaak met aansluitend yoga en bewegingsoefeningen voor kinderen van allerlei leeftijden. Ik gebruik hierbij handpoppen, muziek en geluid, en ik laat de kinderen helemaal mee leven met een boek of een verhaal. Soms doe ik dit samen met iemand anders, maar vaak ook alleen.

Ik werk veel op een aantal scholen en kinderdagverblijven.

Vanaf september 2021 treed ik een aantal keren op in theater Koos Kneus, inmiddels een begrip in Amsterdam. Klik onderaan deze pagina voor een impressie van mijn optreden daar de afgelopen maand.

Klik hier voor een schema met de data en tijden. Je kunt ook kijken op http://www.kooskneus.nl/  Daar moet je reserveren als je een plekje wil.

Een nieuw idee en eigen initiatief is mijn optreden op zaterdag 30 oktober in de yogastudio van Sukha yoga, de plek waar ik al jaren les geef aan volwassenen. Hopelijk komen hier mensen op af als het wat meer bekendheid heeft. Klik hier om je op te geven.

In 2020 (Corona!) ben ik trouwens begonnen met het maken van kleine filmpjes, voor jong en oud. Ik wil ze graag delen met publiek. Kijk hier om een voorbeeld te zien. Ze zijn voor een klein bedrag bij mij te bestellen.

Onderaan deze pagina vind je wat stukjes audio materiaal uit 2020 die zijn opgenomen door Chris Bajema, over mij en mijn (toenmalige) werk in de OBA. Zo heb je een idee over wat ik daar deed en waar ik tegenwoordig mee bezig ben. Zijn podcasts zijn overigens geweldig en te beluisteren op https://podcastluisteren.nl/pod/Man-met-de-microfoon

  Korte meditatie en rust

               Meespelen in het verhaal                                                                                        Interactie en muziek

                                                                                         Bewegen op basis van yoga

 

 

 

Je kunt op de afbeelding hiernaast klikken voor een impressie van Ladybird,

recent gespeeld bij Koos Kneus.

Klik hier voor meer fragmenten van filmpjes die ik maak van mijn verhalen.

Hier een eerste interview met de "Man met de microfoon"

Kort voorleesmoment

Hoe is het met mij na de eerste lockdown?