Boek in beweging

Mindfulness lessen en voorstellingen voor kinderen

 

Tijdens mijn werk bij de Openbare bibliotheek Amsterdam ontving ik wekelijks een aantal scholen en groepen. Daar heb ik geleerd te werken met verhalen en boeken, vaak aangevuld met yoga en beweging. Ik ben in 2020 voor mezelf begonnen. Nu maak ik, samen met mijn vriend in Engeland, eigen liedjes en verhalen en geef op verschillende plekken en scholen lessen en voorstellingen met een mindful tintje. Met heel veel plezier, mag ik wel zeggen. Op deze pagina vind je de data van de voorstellingen, links, foto's  en wat voorbeelden, o.a. een stukje van een interview met Chris Bajema, 'De man met de microfoon' uit een van zijn podcasts in covid tijden. (Geweldig om zijn podcasts te beluisteren trouwens: https://podcastluisteren.nl/pod/Man-met-de-microfoon)

 

 

 

 

 

NIEUW!

Droom-reizen bij Kid-oh

Ga je mee op een  magisch avontuur in jezelf, met verhalen, beweging, muziek, yoga, mindfulness en dans? In de ochtend Yogastories voor de hele kleintjes, in de middag voor de groteren gaan we droom-reizen.

Reserveer hier je plek of neem contact op. 

Wat? Wanneer? Waar?
Yoga stories Ma 11.15-12.15 u Kid-oh
Droom-reizen Ma 15.30-16.30 u Kid-oh

_______________________________________

Betty de brulbij bij Koos Kneus

 

Een lieve bij die van zingen houdt zorgt voor opschudding in het bos. De heks is saggerijnig want ze is haar hoed kwijt en haar bril staat scheef, dus ze kan niet goed zien. Ze bijt de aap in zijn billen en steelt de stem van Betty, om in een potje te doen en soep van te maken. Daar komt natuurlijk niets van in, want de uil legt haarfijn uit waarom het lied van de de bijen zo belangrijk is. Een vrolijke interactieve voorstelling met muziek, beweging en een mindful tintje.

Klik hier voor de data dit jaar en reserveringen. Er is er nog een op 2 april en op ook op 16 april.

 

Ook geef ik nog een kleine voorleesvoorstelling over Maximiliaan Modderman in Boekhandel Casperle op 15 april. Voor reserveren en info kun je hier naar toe mailen.

Een nieuwe voorstelling over het bos is al in de maak.

(Afbeelding met dank aan: SarahRichterArt Pixabay)

 

 

Hou deze pagina in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief door me te mailen of appen.

Wat je ook nog kunt doen is een filmpje bestellen voor je kind.   Klik hier om wat voorbeelden te zien van filmpjes voor kinderen. Klik hier om ook andere voorbeelden van filmpjes te zien.

 

 

Je kunt op de afbeelding hiernaast klikken voor een impressie van Ladybird,

gespeeld bij Koos Kneus 2021.

Hier een eerste interview met de "Man met de microfoon"

Kort voorleesmoment

Hoe is het met Marloes Gies na de eerste lockdown?