Rooster en tarieven

Dag Tijd Wat Waar
Woensdag 20.15-21.45 uur Mindful yoga op basis van Alexandertechniek van Ostadestraat 385 HS
Vrijdag 20.00- 21.30 uur Gereserveerd voor Workshops 3 X per jaar (Geen data nog)
Wat kost het? Prijs
Strippenkaart 10 X 4 maanden geldig (incl.Vakantie) € 135,-
Losse les € 15,-
Prive les 60 minuten 10 % korting als je een strippenkaart hebt € 50,-
Privé les twee personen € 90,-
Workshops per 3 X Niet los van elkaar te volgen, 10 % korting bij deelname drie keer per jaar € 95,-
Film in beweging volwassenen of kinderfilm via Vimeo* Aanpasbaar bedrag vanaf € 5,-

* Vimeo: Meld je hier aan met je email adres , en ik stuur je een betaalverzoek en de link .

Voorbeelden van de filmpjes vind je hier en  hier


Ik geef dit jaar weer een aantal voorstellingen voor kinderen in Poppentheater Koos Kneus. Klik hier voor de data en de link naar reserveringen. Je kunt ook een privé voorstelling met mij in Koos Kneus boeken. Wil je dat? Neem dan contact op met www.kooskneus.nl


Hieronder mijn producten voor scholen en kinderdagverblijven. Wil je als individuele klant een kinderfilm van mij afnemen, neem dan hier contact met mij op. Kijk hier voor een voorbeeld van wat ik doe.

Product Voor wie? Wat? Prijs
Boek in beweging Voor scholen en kinderdagverblijven. Naspelen en werken met bekende prentenboeken, illustraties, poppenspel, mindfulness, yoga, dramatische werkvormen, geluiden, muziek en spelen met taal, met eventueel aanvullend yogafilm over het boek. Vanaf € 100,- per groep
Verhalen in beweging Live© Voor scholen en kinderdagverblijven Poppenspel, live theater, eigen verhalen, interactie,beweging, muziek, geluid, rekwisieten, mindfulness, dramatische werkvormen en spelen met taal. N.O.T.K.
Verhalen in beweging Film© Voor scholen en kinderdagverblijven Poppenspel, muziek, geluid, theater, eigen verhalen, verschillende locaties, rekwisieten, special effects, editing, toneelspel, spelen met taal, mindfulness. Vanaf € 500,- of n.o.t.k.
Verhalen in Powerpoint Voor scholen en kinderdagverblijven Eigen verhaal in slideshow, te gebruiken als ondersteuning in klas, te printen en voor te lezen. Vanaf € 200,- of n.o.t.k.
Verhalen Tutorials Voor scholen en kinderdagverblijven Instructies voor dans, beweging en andere werkvormen bij gebruik in de klas. Vanaf € 100,- of n.o.t.k.
©Films en verhalen blijven in het bezit van Marloes Gies